Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

S-a iubit cu cine nu trebuia! Bărbatul a vrut să-i distrugă viața adolescentei din Sălaj cu care trăise o poveste de dragoste

S-au iubit, apoi s-au despărțit. Un bărbat rănit în dragoste a refuzat să accepte că relația sa cu o fată mult mai tânără a luat sfârșit. Sătulă de abuzurile și teroarea în care trăia, adolescenta s-a dus direct la Poliție.

Ilustrație

Trei luni a suportat abuzuri și amenințări din partea fostului ei iubit, un bărbat cu 14 ani mai mare decât ea. Adolescenta, în vârstă de 17 ani, și-a luat inima în dinți și a mers la polițiști, cerând ajutor.

Tânăra din Cehu Silvaniei, județul Sălaj, a povestit oamenilor legii că era șantajată cu publicarea unor fotografii nud cu ea de fostul ei partener. În schimbul discreției, bărbatul îi cerea să întrețină relații sexuale cu el.

„La data de 10 decembrie, Poliţia Oraşului Cehu Silvaniei a fost sesizată de către o fată de 17 ani, din localitatea Cehu Silvaniei, care a declarat că, în perioada septembrie - noiembrie 2019, a fost constrânsă de către un tânăr de 31 ani, pentru a întreţine raporturi sexuale. Adolescenta susţine că a fost ameninţată de către bărbat că, dacă nu va întreţine raporturi sexuale cu el, acesta va distribui familiei sale şi cunoscuţilor mai multe fotografii cu ea dezbrăcată. În urma acestor constrângeri, tânăra a consimţit să întreţină trei raporturi sexuale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Potrivit Adevărul, cei doi au avut o relație în perioada iunie-septembrie, timp în care adolescenta i-a trimis fotografiile nud.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de viol.

Recomandari