Căutare Live

"S-a lovit violent de asfalt. A rămas într-o baltă de sânge!" O tânără de 19 ani s-ar fi aruncat în gol de la 15 metri, după o ceartă cu iubitul

Sinucidere misterioasă în Capitală. O tânără de 19 ani a murit după ce a căzut în gol de la balconul garsonierei în care locuia cu un militar. Fata originară din Republica Moldova era logodnica subofiţerului, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

Sinucidere misterioasă în Capitală. O tânără de 19 ani a murit după ce a căzut în gol de la balconul garsonierei în care locuia cu un militar. Fata originară din Republica Moldova era logodnica subofiţerului, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

Surse din anchetă spun că cei doi s-au certat cu câteva ore înainte de tragedie, iar anchetatorii văd totul ca pe o moarte suspectă.

Ora 21.30. De la etajul 6 al unui bloc din Bucureşti o tânără se aruncă în gol. Medicii ajung în câteva minute. Era însă prea târziu pentru Nicolina Cărbune, o tânără basarabeancă. În casă era iubitul militar. În vârstă de 39 de ani, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

Ieri lucrurile au luat o întorsătură tragică, arată datele din anchetă. Cei doi s-ar fi certat din cauza unor neînţelegeri banale. Dupa ce a luat decizia fatala, tanara s-a aruncat de la mai bine de 15 metri inaltime. Anchetatorii au luat amprente din balcon, pentru a-si da seama daca iubitul tinerei era in acele momente langa ea.

Pentru poliţie, cazul e unul de moarte suspectă. Indiciile arată că bărbatul, maistru al unei unităţi militare din Bucureşti, era în altă încăpere când iubita lui a făcut saltul în gol.

Vecinii spun că au văzut şi alte femei intrând în garsoniera militarului. Bărbatul a mai fost căsătorit si avea şi un copil. Reprezentanţii ministerului Apărării spun că maistrul militar a trecut cu brio ultima testare psihologică, în decembrie. El avea mai multe conturi pe un site de socializare şi folosea nume diferite. Tot acolo a postat şi fotografii în uniformă militară.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Vezi dacă mâine mergi la școală! Autoritățile au extins LISTA cu județele în care NU SE FAC ORE din cauza vremii...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri