Antena Căutare

Sărbători dureroase pentru soţia "Piticului Colorado". Mădălina nu-și revine după ce a rămas văduvă: "Copilul meu nu are pe cine striga tată!"

Moartea "Piticului Colorado" a îndoliat o ţară întreagă în urmă cu două luni, dar cea mai mare suferinţă a trăit-o soţia acestuia, Mădălina.

Moartea "Piticului Colorado" a îndoliat o ţară întreagă în urmă cu două luni, dar cea mai mare suferinţă a trăit-o soţia acestuia, Mădălina.

Pentru ea tocmai au trecut primele sărbători fără tatăl fetiţei ei. "Nu mi-a fost uşor pentru că sărbătorile le-am făcut numai cu fetiţa. În fiecare an le petreceam cu Cristi, dar anul ăsta nu am mai venit la Bucureşti pentru că îmi e greu," a declarat Mădălina, într-o intervenție telefonică la Antena Stars.

"Părinţii, mă ajută mama, cumnata, am sprijin din toate punctele de vedere. Şi daca plec la Bucureşti la circ, ma ajută naşa. Toată lumea mă ajuta şi moral şi cu fetiţa," a mai adăugat tânăra.

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă! Toți românii care lucrează în străinătate sunt afectați!... CODUL PORTOCALIU de ninsori prelungeşte vacanţa de iarnă pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x