Antena Căutare

Scandal la manifestatia pensionarilor de la Galati: Sotia lui Mircea Toader i-a amenintat pe protestatari

Pensionarii galateni au iesit in strada, sa picheteze sediul PDL, revoltati ca trebuie sa plateasca 5,5 la suta contributie de sanatate. Spiritele s-au incins atunci cand a aparut in fata pensionarilor sotia deputatulu PDL Mircea Toader. Oamenii au huidut-o si a fost necesara interventia jandarmilor.



Deputatul Mircea Toader a explicat ca protestul pensionarilor are loc in fiecare vineri la Galati. „Se intampla cam in fiecare vineri actiunea asociatiei de pensionari. (...) Ceea ce m-a deranjat este ca folosesc epitete si jigniri. Am stat de vorba de fiecare data cu delegatia. (...) Cei care conduc actiunea se delimiteaza de asemenea injurii", a precizat deputatul PDL.

Despre implicarea sotiei in scandal, Mircea Toader a precizat ca aceasta se afla intamplator in vizita si ca a incercat sa poarte o discutie cu ei.

Protestul la care iau parte aproximativ 50 de persoane a fost organizat de catre mai multe asociatii de pensionari nemultumiti de decizia Guvernului prin care, de la 1 ianuarie, persoanele care au pensii de peste 740 de lei vor plati CASS de 5,5%.

Foto: Intactimages

Bucuresti: Vezi cartierele expuse in caz de cutremur!... Gravidele isi grabesc nasterea din cauza concediului maternal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x