Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Turiști agresivi, la Mamaia, pentru că nu au fost lasați să asculte manele la boxele portabile: "Urlau pirandele de răsuna plaja"

La mare, spiritele se încing. Au fost momente de panică ieri printre turiştii aflaţi pe o plajă din Mamaia. Pentru că nu au fost lăsaţi să asculte manele la boxe portabile, mai mulţi indivizi au început să facă scandal.

uriști agresivi, la Mamaia, pentru că nu au fost lasați să asculte manele la boxele portabile

Foto ilustrativ

Patronul barului de pe plajă a ajuns la spital, după ce bărbaţii au atacat cu tot ce le-a picat în mâini. Iar intervenţia jandamilor a pus şi mai multe paie pe foc.

În faţa hotelului din Mamaia, agresorii s-au refugiat după ce au creeat panică la doar câteva sute de metri distanţă. Jandarmii au încătuşat patru persoane din grupul care a semănat teroare printre turişti.

Patronul barului de pe plaja din Mamaia, care le-a atras atenția, a ajuns la spital snopit în bătaie

Extrem de vocali în faţa jandarmilor, turiştii veniţi la mare din Craiova şi-au impus cu pumnul propriile reguli pe plaja privată din dreptul hotelului unde erau cazaţi.

Suspecţii au venit cu mai multe boxe la care ascultau muzică foarte tare. În momentul în care li s-a cerut să dea muzica mai încet, atunci au devenit violenţi. Indivizii l-au snopit în bătaie pe administratorul barului de pe plajă, cel care le-a atras atenţia că-i deranjează pe ceilalti turişti. Pentru remarca lui, bărbatul a fost băgat în spital.

Turiștii aflați pe plajă s-au temut să nu fie bătuți dacă intervin

"Erau vreo 7, 8 persoane, ca bărbaţi şi ele la fel. S-au ridicat, hărmălaie, distragere de atenţie, gură mare, da, au început să distrugă. Şi-au făcut tot numărul, de la A la Z. Au spart, au aruncat cu scaune", povestește o turistă care a asistat la scene.

A fost suficient cât să bage panică în toată lumea.

"M-am speriat destul de tare. Am vrut să fug spre apă şi nu ştiu, m-am uitat în jur, să văd dacă cineva a sunat la Poliţie. A început lumea să ţipe, să urle, să fugă şi ne-am speriat foarte tare!", mai spun cei care se aflau pe plajă când a început scandalul.

Indivizii agresivi au fost predaţi de jandarmi poliţiştilor. Bărbatul rănit a depus deja plângere penală împotriva lor.

Recomandari