Antena Căutare

Schimbare de proporții! Noi reguli pentru taximetriști! Dacă nu respectă vor plăti sume exorbitante

Este vorba despre un proiect de hotărâre, care ar trebui să oblige toate firmele autorizate de taxi să dețină cel putin o mașinâ adaptatâ pentru transportul persoanelor cu handicap, care se deplaseazâ cu scaunul rulant.

Schimbare de proporții! Noi reguli pentru taximetriști! Dacă nu respectă vor plăti sume exorbitante Galerie
Noi reguli pentru taximetriști! Dacă nu respectă vor plăti sume exorbitante

Taximetriştii din Bucureşti ar putea fi obligaţi să aibă maşini adaptate şi pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi. Primăria Capitalei va dezbate săptămâna viitoare un proiect care prevede âşi sancţiuni pentru cei care nu vorr respectă aceste reguli.

Si stim ca in acest moment lipsa acestora este o problema. Aceste persoane se pot deplasa doar daca apeleaza tot la un serviciu privat, UNDE PROGRAMARILE SE FAC DIN TIMP, iar serviciul este destul de costisitor. Pentue deplasarea pe un km, un om poate plăti și 15 lei.

Daca va fi votat acest proiect, firmele de taxi vor avea la dispozitie șase luni să-și adapteze masinile, iar aceia care nu o fac vor fi sanctionați cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei.

S-a furat mortul! Caz uluitor în Vaslui! De ce a fost șterpelit cadavrul de la morgă... Pericol biologic de antrax! Cadavrele oilor care încă plutesc pe mare pot dezvolta în scur timp o bacterie ucigașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x