Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Scriitorul Dan Lungu: Solicit Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor Uniunii aflaţi în situaţie de risc. Numărul persoanelor în vârstă, care suferă de diferite afecţiuni, este foarte mare printre membrii Uniunii

Scriitorul Dan Lungu, senator USR, cere Uniunii Scriitorilor din România să ofere sprijin membrilor aflaţi în situaţie de risc, motivând că numărul persoanelor în vârstă cu diverse afecţiuni este ridicat în rândul acestei categorii.

"Solicit Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor Uniunii aflaţi în situaţie de risc. Numărul persoanelor în vârstă, care suferă de diferite afecţiuni, este foarte mare printre membrii Uniunii şi în contextul epidemiei au mare nevoie de ajutor“, afirmă senatorul USR de Iaşi Dan Lungu.

El consideră că "acum este nevoie mai mult decât oricând de solidaritate de breaslă“.

"Uniunea poate acorda de la simplul suport psihologic la mici ajutoare financiare acolo unde se impune, poate ajuta la efectuarea de cumpărături obişnuite sau de medicamente, pentru a proteja persoanele vulnerabile“, precizează senatorul USR.

Dan Lungu cere conducerii Uniunii Scriitorilor din România să organizeze un grup de criză care să identifice de urgenţă nevoile membrilor şi să vină cu soluţii.

Sursa : news.ro

Recomandari