SCRISOAREA DESCHISĂ a directoarei Diana Tăicuțu, profesoara care a trăit o idilă cu un elev de liceu: „Sunt o persoană despărțită în fapt de soțul meu!” Susține că ar fi iubit un adult de 20 de ani!

 

Diana Rozalia Tăicuțu, fosta directoare a  Liceului de Artă din Focșani care a trăit o idilă cu un elev, a  trimis o scrisoare deschisă redacțiilor din județul Vrancea prin care cere dreptul la intimitate. Totodată, solicită scoaterea fotografiilor compromițătoare în care apare în timpul unui preludiu cu adolescentul.

Cadrul didactic a trimis un mail mai multor redacții în care a solicitat ca pozele făcute publice pe rețeaua de socializare Facebook să fie scoase, în caz contrar afirmând că va acționa în judecată.

”Subsemnata DIANA TAICUTU va rog sa retrageți imediat capturile de imagine în care se sugerează ca as fi eu dezbrăcată, capturi făcute publice de fostul meu soț de care sunt despărțită în fapt. Voi formula plângere penală și voi solicita despăgubiri de la orice persoană care va distribui sau difuza în orice fel aceste imagini. De aceea, pentru evitarea unui litigiu cu publicația dvs, vă rog să le retrageți dvs. Vă asigur de deplina mea transparență dar viața mea intimă și privată nu poate deveni subiect de presă doar pentru a-i folosi fostului meu soț în procesul de divorț. Vă rog sa retrageți imaginile pentru care am formulat plângere penală împotriva fostului meu soț. De asemeni, nici dacă în viața mea privată de persoană despărțită în fapt de soțul meu ar interveni o relație cu un adult în vârstă de 20 de ani, adică mai tânăr cu 14 ani decât mine,nu aș permite nimănui să îmi vatăme viața personală pentru un astfel de lucru. De aceea în numele respectului pe care vi-l port ca publicație serioasă vă rog să retrageți imaginile”, este conținutul mail-ului trimis de fostul director de la Liceul de Arte. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE