Antena Căutare

Scrisoarea cutremurătoare unei fetițe către învățătoarea ei: „Tata nu mă mai lasă la școală. Zice că vorbesc cu băieții. Ei sunt colegii mei, nu?!”

Abandonul școlar are mai multe cauze în România anului 2018. Dacă în cele mai multe dintre cazuri vorbim despre posibilitățile reduse ale unor familii de a-și întreține copiii, o situație de-a dreptul halucinantă a surprins și revoltat opinia publică din țară

Abandonul școlar are mai multe cauze în România anului 2018. Dacă în cele mai multe dintre cazuri vorbim despre posibilitățile reduse ale unor familii de a-și întreține copiii, o situație de-a dreptul halucinantă a surprins și revoltat opinia publică din țară.

Situația nu este recentă, dar rămâne una de actualitate. Copii din țară își întrerup studiile împotriva dorinței lor, iar cei care ar trebui să-i încurajeze să meargă mai departe, sunt cei care se opun sunt părinții.

Un astfel de caz este și cel al fetiței, care a scris o scrisoare emoționantă și a trimis-o învțătoarei, anunțândo că nu mai poate veni la școală pentru că tatăl său nu-i mai permite acest lucru, invocând un motiv de-a dreptul halcuinant pentru un copil din clasele primare.

BNR Curs valutar 14 martie 2019. Euro și Lira ating noi recorduri azi!... Scandal în educația din România. Evalaurea Națională și Bacalaureatul sunt în pericol?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x