Antena Căutare

Se anunta o primavara cu legume romanesti foarte scumpe

Legumele romanesti vor fi rare si foarte scumpe in aceasta primavara. Producatorii au suferit pagube de mii de euro, multe dintre serele lor prabusindu-se sub greutatea zapezii.

Legumicultorii din zona Baleni, judetul Dambovita, se vad nevoiti sa degajeze solarele si sa ia totul de la zero. Toata productia le-a fost compromisa, solarele fiind inghitite de zapada.


Pagube de sute de mii de euro au suferit si producatorii galateni din comuna Matca, cel mai mare bazin legumicol din Romania. Patronii si-au filmat singuri serele care s-au daramat pur si simpu sub greutatea zapezii. Doar producatorii ilfoveni au mai reusit sa salveze ceva din productie. Chiar si asa, nu au speranta ca vor reusi sa-si mai vanda produsele.

Daca vom avea norocul sa gasim in primavara legume romanesti pe rafturile magazinelor, atunci ele vor fi mai scumpe cu cel putin 10 la suta decat in prezent. Comerciantii si-au aranjat deja rafturile pentru legumele din import.


ANM: Avertizare meteo de fenomene periculoase imediate... O noua pana de curent in Capitala. Mai multe cartiere au ramas fara energie electrica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x