Antena Căutare

Se întâmplă în România! De teamă să nu le îngheţe conductele, nu au mai închis robinetele de apă de când a dat gerul!

Consumul excesiv dăunează grav rezervei de apă dintr-o comună sibiană!

Consumul excesiv dăunează grav rezervei de apă dintr-o comună sibiană! De vină sunt localnicii, care - de teamă să nu le îngheţe conductele - nu au mai închis complet robinetele de când a dat gerul. Oamenii nu-şi fac probleme că vor plăti în plus, pentru că au contracte pe sumă fixă.

Fără contoar în 60% dintre gospodăriile din comuna Răşinari, la robinet, apa curge neîncetat. Multă lume din zona unde nu a fost făcută contorizarea are robinet în curte care e lăsat să curgă ca să nu îngheţe.

Însă anul acesta, consumul exagerat ar putea provoca probleme grave. Ei riscă în momentul de faţă să rămână fără apă. Sistemul nu este gândit să acopere această risipă de apă. El face faţă unui consum normal. Dacă apa se va opri în comună tot sistemul riscă să îngheţe.

Povestea elevilor care fac naveta în autobuzul înghețat: „La -25 de grade Celsius, era mai cald afară decât în autobuz. ... UPDATE. Nu pleca nicăieri fără să consulţi LISTA DRUMURILOR blocate de zăpadă. Ultimele informaţii despre starea şoselel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x