Antena Căutare

SEBASTIAN GROSU - TARE CA PIATRA

Practicarea unui sport extrem este o pasiune. Pentru mulți colegi din echipa ATVRom reprezintă chiar un stil de viață. Așa se întâmplă și în cazul colegului nostru, Sebastian Grosu.

Practicarea unui sport extrem este o pasiune. Pentru mulți colegi din echipa ATVRom reprezintă chiar un stil de viață. Așa se întâmplă și în cazul colegului nostru, Sebastian Grosu.

Când nu se află în showroom, printre echipamente și motociclete, caută adrenalina pe diferite trasee, fie că sunt de downhill, fie iarna participând la competiții de ski alpin. S-a afirmat în zona de downhill de foarte mic, participând la competiții de profil importante, unde a fost o prezență extrem de activă până varsta de la 20 de ani, și unde a cucerit multiple podiumuri. De ceva vreme, acordă un interes deosebit zonei enduro, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

MULTIPLU CAMPION LA DOWNHILL

După 3 ani de pauză, Sebi s-a hotarât să înfrunte o nouă provocare: concursul de downhill ”TARE CA PIATRA”, organizat în weekend, la Piatra-Neamț. La categoria Elite, Sebi Grosu s-a clasat pe locul 4, „un loc corect” din punctul său de vedere, pentru că „a lipsit antrenamentul”, el având la dispoziție doar două zile pentru a se antrena: ”Perioada mea de glorie a început la o vârstă foarte fragedă, cam pe la 9 ani. Vărul meu a fost cel care mi-a însuflat acest drog, el m-a dus la concursuri, el mi-a luat prima bicicletă de downhill. La primul concurs, la 9 ani, am bătut 13 concurenți, iar de atunci, am mers linie, am devenit cel mai bun din țară. Cea mai importantă competiție la care am participat a fost CUPA MONDIALĂ de DOWNHILL ”Val di Sole” - Italia. Ulterior, am renunțat”.

S-A INDRĂGOSTIT DE HARD ENDURO

Și cum viața îți oferă multe surprize, surpriza pentru Sebastian a venit în weekend când, luat pe sus de prieteni, și-a luat inima în dinți și a mers la ”TARE CA PIATRA”. Traseul de la Cozla este unul dintre cele mai vechi trasee de downhill din România, foarte distractiv, prietenos cu amatorii, dar și foarte tehnic pe alocuri. La ediția TARE CA PIATRA din acest an s-au înscris 160 de concurenți, în următoarele categorii de concurs: Copii (10-14), Juniori (15-18), Elite (19-29), Masters (>30), Feminin și Hardtail (Open). ”În weekend am decis să îmi dau o nouă provocare și să particip la o compeție pe care am câștigat-o de cinci ori, cu ani în urmă. Locul IV a fost unul meritat, zic eu, după toți anii de pauză. Dar mi-am propus ca obiectiv pentru următoarea perioadă să-mi recâștig locul pe podium. Următoarea competiție va fi curând - CAMPIONATUL NAȚIONAL DE DOWNHIIL, de la Cheile Grădiștei, din 25 septembrie. În ultimii ani, mi-am descoperit o nouă pasiune, hard enduro. Datorită experienței în downhill, am ajuns ca, în mai puțin de cinci ediții, să fiu în primii cinci la clasa HOBBY. Drept pentru care, m-am aruncat în luptă la clasa EXPERȚI. Am planuri mari în ceea ce privesc competițiile viitoare.”

Sebastian nu este singurul pasionat de adrenalină din echipa ATVRom, sportul extrem trecând prin venele tuturor, devenind un stil stil de viață.

Nelu Tătaru propune vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale. Ce se întâmplă cu cei care refuză... Natalie Browning e mireasa care a făcut un gest impresionant pentru bunicul ei. Bucuria adusă bătrânului de 94 de ani...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x