Antena Căutare

Seful SIPI Constanta, George Popa, a fost demis in urma scandalului Mironescu

Seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna Constanta, comisarul sef George Popa a fost eliberat din functie. Decizia a fost luata in urma anchetei demarate de DGIPI vizand modul in care unele structuri din MAI si-au indeplinit atributiile de serviciu in cazul Laurentiu Mironescu.


"In cadrul anchetei demarate de conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), din ordinul ministrului Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas, pentru verificarea modului de indeplinire a atributiilor de serviciu de catre lucratorii structurilor componente abilitate in plan teritorial si central, in legatura cu situatia fostului secretar general al MAI, astazi, 25 mai a.c., s-a luat masura eliberarii din functie a sefului Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) al judetului Constanta, comisar sef Popa George", informeaza, miercuri seara, Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), citat de Mediafax.

Conducerea unitatii teritoriale va fi asigurata de comisar de politie Panait Marius Daniel, care a detinut, incepand cu anul 2005, functia de ofiter specialist in cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Constanta.

foto: ziuaconstanta.ro


UPDATE! A murit Fanus Neagu!... Creşte numărul persoanelor cu diabet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x