Antena Căutare

Sfaturile ISU, în perioada geroasă, rulează pe mai multe panouri publicitare. Tu le-ai văzut? "Foarte interesant. Lumea trebuie să citească și să aplice!"

Trei sferturi din judeţele ţarii sunt sub cod portocaliu de ger, iar autorităţile ne sfătuiesc să nu ieşim din case decât dacă este necesar. Copiii şi bătrânii sunt primii care ar trebui să ţină cont de recomandare.

Trei sferturi din judeţele ţarii sunt sub cod portocaliu de ger, iar autorităţile ne sfătuiesc să nu ieşim din case decât dacă este necesar. Copiii şi bătrânii sunt primii care ar trebui să ţină cont de recomandare.

Săptămâna a început cu ore de ger, în Bucureşti. Ţurţurii şi zăpada îngheţată de sub tălpi le-au aminitit oamenilor că până mâine se vor chinui să nu dârdâie de frig pe stradă.

Mesajele au fost afişate în opt astfel de puncte din Capitală. Sfaturile se regăsesc şi la metrou, dar şi în aeroport. IGSU a reuşit, cu sprijinul administratorilor panourilor publicitare de la metroul bucureştean şi de la aeroport, să transmită o serie de mesaje preventive pentru populaţie, astfel încât să fie redus numărul cazurilor de persoane cu afecţiuni medicale sau cu diferite probleme care ar putea să apară.

Şi tot medicii avertizează să evităm în această perioadă consumul de băuturi alcoolice. Să ne facem un obicei din a ne hidrata cu supe si lichide calde în cantităţi cât mai mari, să purtăm mănuşi şi încălţăminte cu talpă groasă, să alegem îmbrăcămintea în straturi şi să evităm plimbările pe distanţe lungi. Trucuri pe care unii dintre locuitorii capitalei par să le fi prins deja.

Sfaturile ISU vor rula pe panourile publicitare pe toată perioada în care Bucureştiul se află sub cod portocaliu de ger.

Veste bună pentru elevi! Şcolile din Bucureşti, închise toată săptămâna. Când vor fi reluate cursurile?... De la 1 februarie, studenții vor merge gratuit cu trenul. Ce condiții trebuie să îndeplinească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x