Antena Căutare

Simona Halep este alături de victimele incendiului: "Voi ţine doliu pentru ei. Voi încerca să donez sânge şi să duc o lumânare"

Simona Halep a revenit în ţară după eliminarea prematură de la Turneul Campioanelor, cînd a părăsit competiţia încă din grupe, şi a vorbit despre dezastrul produs în clubul Colectiv.

Simona Halep a revenit în ţară după eliminarea prematură de la Turneul Campioanelor, când a părăsit competiţia încă din grupe, şi a vorbit despre dezastrul produs în clubul Colectiv, relatează gsp.ro.

"E o tragedie enormă. Am aflat de la prieteni, pentru că nu citesc presa și am fost şocată de ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru tinerii care erau acolo. Condoleanţe familiilor! Oricum nu sunt mare fană a cluburilor de noapte, nu voi mai merge de-acum încolo. Voi încerca să donez sânge şi să duc o lumânare. Voi ţine doliu pentru ei. E un moment greu pentru ţara noastră", a spus Simona Halep la revenirea în România.

Bilanțul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 30 de morți.

Parchetul General: Încă nu a fost stabilită identitatea a 29 de răniți internați în spitale... Se afla în timpul liber, dar a mers să dea o mână de ajutor. Angajat al ISU București: "În interiorul clubului erau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x