Antena Căutare

Sinucidere inexplicabilă. Un elev de 16 ani, din Neamţ, s-a ARUNCAT DE PE BLOC

Cu o lună înainte să-şi sărbătorească ziua de naştere, un băiat de 16 ani din Piatra Neamţ a ales să-şi pună capăt zilelor

Cu o lună înainte să-şi sărbătorească ziua de naştere, un băiat de 16 ani din Piatra Neamţ a ales să-şi pună capăt zilelor.

Tânărul, deşi elev silitor, începuse să aibă absenţe, iar azi şi-a minţit mama că nu are ore săptămâna aceasta. La prânz, a fost găsit fără suflare, în faţa unui bloc cu 10 etaje, de pe care se aruncase.

.În telefonul tânărului, anchetatorii au găsit cinci pagini în limba engleză în care dădea de înţeles că nu mai vrea să trăiască, fără să explice prea clar de ce. Alex locuia doar cu mama lui şi azi-dimineaţă, înainte să plece la serviciu, femeia l-a trezit să meargă la şcoală. I-a spus că este în Săptămâna Altfel şi activităţile încep mai târziu. După două ore, a fost sunat de dirigintă. I-a spus că nu a putut să se trezească, dar că încearcă să ajungă la ore. Minţise din nou. După alte două ore, a fost găsit mort. Se aruncase de pe terasa unui bloc. Nimeni nu-şi poate explica ce a fost în mintea lui. Psihologii îi sfătuiesc pe părinţi să fie foarte atenţi la comportamentul copiilor, mai ales în perioada adolescenţei, când sunt foarte sensibili şi pot avea manifestări depresive.

Donald Trump a inventat un cuvânt nou... fără sens. Un mesaj postat peTwitter de președintele american a devenit viral: ... Şoc într-o comună din judeţul Dâmboviţa, unde o educatoare a murit subit în faţa copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x