Antena Căutare

Soacra Roxanei, tânăra din Focșani care s-a sacrificat pentru fetița ei, mărturii dureroase: "Îmi spunea la spital: mamă, unde mi-e viața?"

Roxana Dragomir, tânăra care a murit ca să-și nască fiica, a ajuns pentru ultima oară în țară de 1 martie. Acasă, alături de toți cei dragi ai săi.  Trupul neînsuflețit al tinerei din Focșani a fost depus la o capelă din oraș. La căpătâiul ei a stat întreaga familie, dar și prieteni care au venit la priveghi. Cu toții sunt chinuiți de durere, după ce Roxana a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Roxana Dragomir, tânăra care a murit ca să-și nască fiica, a ajuns pentru ultima oară în țară de 1 martie. Acasă, alături de toți cei dragi ai săi. Trupul neînsuflețit al tinerei din Focșani a fost depus la o capelă din oraș. La căpătâiul ei a stat întreaga familie, dar și prieteni care au venit la priveghi. Cu toții sunt chinuiți de durere, după ce Roxana a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Tânăra a aflat că are cancer, la numai câteva ani după ce a rămas însărcinată. N-a vrut nici în ruptul capului să avorteze, ci a continuat sarcina, chiar cu prețul propriei vieți, scrie Monitorul de Vrancea.

„Roxana a luptat enorm cu această boală perfidă. A trecut printr-un chin cumplit, în doar câteva luni…. Își dorea să trăiască și ar fi făcut orice să poată fi alături de Maia. Vorbea zilnic cu ea și-i spunea că abia așteaptă să vină acasă și să-i mănânce fălcuțele. Când a aflat că suferă de cancer, efectiv a căzut cerul peste ea…Nu înțelegea cum i se poate întâmpla asta, ne întreba – unde e viața mea, unde e fericirea mea, tot ce am crezut că am? Dar a luptat, a luptat până în ultima clipă. Nu a vrut să renunțe la Maia. Spunea, dacă eu fac asta, cum aș mai putea să mă rog la Dumnezeu să mă ajute să mă fac bine?”, a spus soacra Roxanei, printre lacrimi de durere.

Ipoteză ȘOC în cazul încercării de sinucidere a lui Vasile Turcu! Ionel Ganea este șocat: ”Încearcă să se mascheze ceva ... Rumeno, rumeno! ”Un minut a durat și n-a mai rămas nimeni în sală!” Cum au fugit 120 de conaționali de-ai noștri dintr-u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x