Antena Căutare

Soartă blestemată! Patru fraţi orfani împart două paturi, împreună cu bunica. Mama i-a părăsit, iar tatăl s-a spânzurat de Revelion

Patru orfani dintr-un sat din Argeş duc o viaţă împovărată de griji care şi pe un om mare l-ar doborî! Mama i-a părăsit când erau mici, tatăl li s-a sinucis în decembrie, chiar în noaptea de Anul Nou, iar acum stau cu bunica.

Patru orfani dintr-un sat din Argeş duc o viaţă împovărată de griji care şi pe un om mare l-ar doborî! Mama i-a părăsit când erau mici, tatăl li s-a sinucis în decembrie, chiar în noaptea de Anul Nou, iar acum stau cu bunica.

Bunica le este şi mamă şi tată. Din pensia ei de 500 de lei, bătrâna îi ţine în şcoală şi îi creşte cu toată dragostea ei. Singura lor avere sunt o vacă şi un cal. Bunica nu mai poate să aibă grijă şi de animale, dar băieţii le dau în fiecare zi să mănânce. Gabi, cel mai mare dintre fraţi, are 15 şi a devenit, fără voia lui, capul familiei. Băiatul şi-a luat pe umerii lui toate greutăţile.

O casă veche şi o poză sunt tot ce le-a mai rămas de la tatăl lor. Doborât de griji, bărbatul s-a sinucis în noaptea de Anul Nou. Mama i-a părăsit când erau mici şi locuieşte în Italia.

Abia când a aflat că bărbatul a murit, a dat un semn de viaţă. A vrut să o ia la ea pe fată, însă copiii s-au opus. Nu vor să se despartă. Casa în care fraţii au locuit cu tatăl lor este la câteva sute de metri distanţă de casa bunicii şi este mai mare. Însă este distrusă.

Tot ce şi-ar dori Gabi, Bogdan, Marius şi Alina este ca cineva să-i ajute să-şi poată condolida casa şi să se mute toţi împreună, într-un spaţiu civilizat.

Salarii mai mari pentru parlamentari! Primeasc spor pentru că muncesc... în condiţii grele... Fenomen inexplicabil, într-o biserică din România. Oricine intră în ea se vindecă de orice boală: "Bolnavii de canc...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x