Antena Căutare

Sora lui Cristian Cioaca a primit custodia copilului

Lupta pentru copilul Elodiei Ghinescu si al lui Cristian Cioaca este abia la inceput. Astazi, Judecatoria Pitesti a judecat cererea fostului politist ca baietelul sa fie trecut cu domiciliul acasa la matusa lui. Desi lucrurile par favorabile pentru ei, custodia pustiului isi va afla soarta la tribunalul Arges.

Dis de dimineata, sora lui Cristian Cioaca a mers la judecatoria Pitesti cu un scop clar: nepoata sa ramana la ea. Aceasta a depus la dosar documente care atesta ca are o locuinta in Pitesti si una la Albota. Unde va locui temporar baiatul Elodiei si al lui Cristian Cioaca, insa, va stabili doar instanta. La termenul de astazi, un reprezentant al Protectiei Copilului a prezentat judecatorilor concluziile anchetei sociale de saptamana trecuta.

Desi sedinta de judecata, in astfel de cazuri, este publica, magistratii au cerut eliberarea salii ca sa discute cazul. Dupa cincisprezece minute, toti cei implicati in proces au iesit din sala. Sora lui Cristian Cioaca a iesit insa pe usa judecatorului.

Nu este o practica normala, iar sefii Judecatoriei spun ca nu au mai avut o situatie de acest gen. Vineri se va judeca cererea fostului politist de dare in plasament a fiului sau catre sora sa. Iar la tribunalul Arges se va judeca la un moment dat si cererea mamei Elodiei, prin care a cerut incredintarea nepotului ei.

foto: Intact Images

Cum va fi vremea in tara, in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza meteo pana in 23 decembrie... Vine gerul siberian! Se anunta temperaturi de minus 26 de grade Celsius!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x