Antena Căutare

Sorin Ovidiu Vintu, considerat un pericol public

Potrivit motivarii magistratilor Tribunalului Bucuresti, lasarea lui SOV in libertate ar insemna un pericol social deosebit de ridicat, anunta televiziunile de stiri.


Potrivit deciziei, retinerea inculpatilor are la baza numarul foarte mare de persoane afectate de actinile acestora, cat si faptul ca punerea in libertate ar fi incurajat si alte persoane sa comita infractiuni.

Magistratul sustine ca, lasat in libertate, Vintu ar putea sterge urmele banilor din companiile osffshore prin care ar fi fraudat Petrom Service. De asemenea, in motivare se mentioneaza ca procurorii au prezentat probe consistente ca Vintu se pregatea sa fraudeze, inca o data, Petrom Service in interiorul procedurii de insolventa.

*PSV Company are datorii de 150 milioane euro; de insolventa companiei se ocupa RVA Insolvency Specialists SPRL

*In sala de judecata, Vintu a declarat ca arestarea sa are la baza motive politice.

*Avocatii lui SOV au cerut recuzarea judecatorului Mitu Stegaru, pe motiv ca acesta a dispus arestarea lui Vintu in dosarul in care este invinuit de santajarea lui Sebastian Ghita.

*Recursul va fi judecat luni, 14 noiembrie, la Curtea de Apel Bucuresti, de la ora 9:00

Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca au fost retinuti luni, in dosarul privind falimentarea Petrom Service. Cei doi sunt acuzati ca au prejudiciat statul roman cu peste 98 de milioane de euro.

Procurorii sustin ca din cauza caracatitei financiare puse la cale de Vantu, au fost pagubiti peste 70.000 de salariati ai companiei Petrom Service.


Pericol de explozie la Craiova. Peste 120 de tone de materiale pirotehnice, descoperite in apropierea unui depozit de GP... Incendiu devastator la o ferma din judetul Constanta. 600 de animale, la un pas sa arda de vii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x