Antena Căutare

Sorin Ovidiu Vintu s-a internat din nou in ziua procesului

Sorin Ovidiu Vintu a fost internat, luni, la Sectia Cardiologie a Spitalului Floreasca din Capitala. El a fost internat la in jurul orei 15.40, dupa ce a primit rezultatul unor analize, potrivit medicului Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, citat de Mediafax.

"Sorin Ovidiu Vintu a venit la spital in jurul orei 13.30. A spus ca nu ar vrea sa ramana internat decat daca analizele indica necesitatea acestui gest. In urma cu cateva minute, dupa ce au sosit toate rezultatele, a acceptat internarea",


Judecatorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucuresti a decis sa sune la Spitalul de Urgenta Foreasca din Capitala pentru a verifica afirmatiile avocatilor lui Vintu care au spus, la termenul de luni, ca acesta s-a prezentat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde i-a fost facuta o injectie si a fost oprit pentru alte investigatii.

Judecatorul a spus ca motivul lipsei sale trebuie sustinut cu acte justificative emise de Spitalul Floreasca, avand in vedere ca Vintu este obligat sa se prezinte la fiecare termen al procesului.

Avocatii au vrut sa prezinte un document medical, insa magistratul a sustinut ca va telefona la Spitalul Floreasca pentru a verifica internarea lui Vintu, deoarece documentul nu poate fi luat in calcul din cauza datei la care a fost emis.

Pe de alta parte, cererea avocatilor de copiere a CD-urilor cu inregistrari telefonice si ambientale in dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, a fost admisa luni de judecator. Astfel, fiecare dintre inculpati va primi cate trei copii ale acestora.

Informaticianul instantei va copia CD-urile in prezenta procurorului. Dupa finalizarea copierii si dupa verificarea informatiilor privind internarea omului de afaceri la Spitalul Floreasca vor fi reluate discutiile in dosar.


Vintu a cerut ridicarea interdictiei de a parasi tara cu un bilet medical semnat de un ginecolog


Pe 17 decembrie, Sorin Ovidiu Vintu a cerut instantei ridicarea interdictiei de a parasi tara pentru ca in perioada 10-24 ianuarie dorea sa mearga la Viena, pentru tratament. Biletul medical, depus anterior la dosar, era insa semnat de un ginecolog, desi proveneane de la o clinica vieneza unde sunt tratate probleme cardiologice.

Judecatorul Camelia Bogdan a spus atunci ca nu intelege de ce este semnat de un ginecolog un act medical ce viza probleme cardiologice.

Vintu a depus la dosar, la termenul din 6 decembrie, o copie a unei recomandari facute de seful unei clinici vieneze pentru internarea sa in aceasta unitate.

Judecatorul a cerut avocatilor lamuriri referitoare la acest bilet si sa depuna la dosar originalul recomandarii medicale.

Omul de afaceri a precizat insa ca s-a operat in urma cu trei ani la clinica medicala respectiva. Interventia chirurgicala a fost facuta de specialistul clinicii respective, un profesor universitar in cardiologie care, de altfel, a fost de acord cu recomandarea semnata de seful clinicii.

Vintu a precizat ca recomandarea a fost facuta in mod efectiv de cardiologul sau si doar documentul redactat a fost semnat de seful clinicii care este ginecolog.

Insa judecatorul nu a fost convins de explicatiile lui Vintu si a cerut apararii ca, pana la termenul din 7 ianuarie 2011, sa depuna documentul in original, redactat in limba engleza.

SOV a ajuns la spital si la termenul anterior din proces

La inceputul lunii decembrie Sorin Ovidiu Vintu a fost transportat la un spital din Capitala, dupa ce i s-a facut rau la Tribunalul Bucuresti. Omul de afaceri se afla acolo pentru un nou termen in procesul in care este judecat pentru favorizarea infractorului.

Incidentul s-a petrecut in sala de judecata. Omului de afaceri i s-a facut rau si a cerut magistratilor sa ii permita sa mearga la spital. Avocatii omului de afaceri au cerut atunci instantei amanarea termenului de judecata. Magistratii au decis, insa, sa continue procesul.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages


IMAGINI SOCANTE! Cai batuti cu brutalitate... SPECIAL: Sobaru, "inima neinfricata"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x