Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Soția unui președinte, diagnosticată pozitiv pentru coronavirus. Primele declarații făcute: ”Mă voi izola alături de soț și copii!”

Veștile proaste ale zilei vin din Ucraina, unde Olena, soția președintelui Volodimir Zelenski, a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Șeful statului și cei doi copii ai cuplului au fost testați și ei, rezultatele fiind negative.

Soția unui președinte, diagnosticată pozitiv pentru coronavirus. Primele declarații făcute: ”Mă voi izola alături de soț și copii!”

”Astăzi am primit un test pozitiv cu coronavirusul. Vești neașteptate ținând cont că atât eu cât și familia mea respectăm toate regulile în continuare - măști, mănuși, contact minim”, a scris prima doamnă a Ucrainei pe Twitter.

Olena, soția președintelui ucrainean, se simte bine și nu a fost internată în spital, ea a nunțând că se va izola alături de soțul ei și de copii.

Ei sunt românii care scapă de izolarea de 14 zile la revenirea în țară. Au fost publicate condiţiile pentru călătoriile în străinătate

Câte cazuri de coronavirus a raportat Ucraina

Ucraina a raportat până în prezent 29.753 de infecții cu coronavirusul, 870 de persoane pierzându-și viața din cauza COVID-19.

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

Cu o zi înainte, Ucraina a raportat 689 de noi infecții cu coronavirusul pe fondul relaxării măsurilor de carantină, ministrul sănătății de la Kiev vorbind despre cifre „foarte alarmante” și măsuri „urgente”.

Cine este Olena Zelenska

Olena s-a născut în Kryvyi Rih în 16 februarie 1978. Ea și viitorul ei soț erau colegi de școală, dar nu erau apropiați. Zelenski a spus cândva că avea drept prieteni mulți colegi din clasa celei care urma să îi fie soție, dar pe ea nu. Cei doi s-au cunoscut mai târziu, când
Olena Zelenska, după numele său de naștere, a studiat la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Naționale Kryvyi Rih. Relația lor s-a dezvoltat treptat, iar ei s-au întâlnit cu opt ani înainte de a se căsători în 2003. Ea a scris taxe pentru Studio Kvartal 95.

Recomandari