Antena Căutare

Spectacol aviatic in Caransebes: Un tricolor de 100 de metri patrati a fost fluturat deasupra orasului

O mie de oameni si-au indreptat ieri privirea spre cer la Caransebes. N-au urmarit un foc de artificii, ci acrobatii aeriene. Piloti si parasutisti cu experienta au aratat ce stiu. In timpul saltului, unul dintre parasutisti a fluturat un tricolor de peste o suta de metri patrati.

Putin a lipsit ca oamenii sa plece acasa fara sa vada nicio acrobatie. O ora au asteptat ca sa se ridice ceata de pe aeroportul din Caransebes. Dar nu le-a parut rau. De o priveliste uimitoare au avut parte si cei o mie de oameni care s-au adunat langa pista. Unul dintre parasutisti a fluturat un tricolor urias deasupra lor. Steagul avea peste o suta de metri patrati.

Dupa ce au ajuns la sol parasutistii, in aer s-au ridicat trei elicoptere militare si mai multe avioane de acrobatie. Dupa show-ul aviatic spectatorii au avut sansa sa vada de aproape unul dintre elicopterele armatei.

In total, peste 40 de piloti si parasutisti au luat parte la mitingul aviatic.

Incepe scoala! Peste trei milioane de elevi, asteptati in clasele 0-XII... Victor Ponta, despre clasa zero: "Cred ca ne-am grabit putin si am dat batai de cap parintilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x