Antena Căutare

Spiderman lovește din nou în Galați! Bărbatul care în 2012 a dat zeci de spargeri, a fost prins după o nou serie de furturi

În urmă cu 5 ani, lăsa cu gura căscată o ţară întreagă, prin modul în care reuşea să spargă apartamente!

În urmă cu 5 ani, lăsa cu gura căscată o ţară întreagă, prin modul în care reuşea să spargă apartamente! De altfel, atunci şi-a primit şi porecla: Spiderman din Galaţi. I s-a spus aşa, pentru că reuşea să intre în case, indiferent de etaj.

La începutul anului 2012, bărbatul a reuşit să spargă 25 de locuinţe în doar câteva luni. Pentru faptele sale Spiderman de Galaţi avea să primescă 12 ani de închisoare din care a făcut doar 5.

A fost eliberat pe 23 martie în urma prevederilor noului Cod de Procedură Penală. Dar parcă îi ardeau mâinile şi picioarele să mai încerce vechile aventuri. Aşa că, la doar câteva zile după eliberare, a dat o nouă lovitură, la etajul 3 al unui bloc.

De data asta n-a mai putut să sară şi a fost prins de poliţişti. Numai că judecătorii l-au crezut pe cuvânt: că a furat de foame. Aşa că l-au plasat sub control judiciar. Dar chiar şi aşa, Spiderman din Galaţi a continuat să dea spargere după spargere.

O dată la 2-3 zile, cineva apare la poliţie ca să reclame că i s-a furat ceva din locuinţă. Însă, din multitudinea de cazuri, poliţiştii au reuşit să strângă probe doar pentru 8 dintre ele. A riscat şi acum câteva zile, când a intrat într-un apartament.

Apoi a sărit pe fereastră şi dus a fost. A fost însă prins şi reţinut din nou. Se află în arestul poliţiei sub pază, după ce a primit un mandat de arestare pe 30 de zile. Pentru că, de data asta, n-a mai reuşit să-i păcălească pe judecători.

Citește mai mult pe observator.tv!

Situaţie revoltătoare la Mamaia! Șapte statui din bronz, realizate de scuptori celebri, au dispărut în anii 2000... Incendiu la o hală din Ilfov! Pompierii intervin în forță! Nu se știe dacă există persoane în interior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x