Antena Căutare

Statiunea Mamaia, nominalizata la Festivalul Mondial al Cluburilor de la Monte Carlo

Cine crede ca distractia in Mamaia s-a terminat, se insala amarnic. Cluburile de la malul marii au fost pline azi-noapte, la fel ca in toiul verii, desi suntem in plina toamna. Distractia de la malul marii s-a auzit si peste hotare. Statiunea Mamaia a fost nominalizata la Festivalul Mondial al Cluburilor de la Monte Carlo la sectiunea "cea mai dinamica statiune din Europa".

Mamaia nu doarme niciodata. Desi suntem aproape de sfarsitul lui septembrie, muzica buna si fetele frumoase inca mai fac casa buna la malul marii. Iar vestea ca romanii se distreaza asa de bine a ajuns pana la Monte Carlo. Primarul Radu Mazare, nelipsit din cluburi la sfarsit de saptamana, se mandreste ca Mamaia a fost nominalizata la Festivalul Mondial al Cluburilor.

"O sa fie o seara de prezentare a Romaniei si a statiunii Mamaia, in care vor fi toate cluburile reunite. Va fi o prezentare de moda si va fi un program realizat de cluburile romanesti, toate la un loc", a declarat Radu Mazare.

Edilul nu va merge singur la Monte Carlo. Il vor insoti 24 de fete care trebuie sa-i convinga pe straini ca romancele sunt cele mai frumoase.

Chiar daca trebuie sa se pregateasca pentru festivalul Mondial al Cluburilor, Mazare tot gaseste timp sa se distreze. Aseara i-a vazut pe dansatorii de la LMFAO.

Distractia la malul marii va continua si in weekendurile urmatoare. Pe 5 octombrie, va ajunge la Mamaia si Coolio, cel al carui hit " Gangster's Paradise" a facut furori ani la rand.

Accident in lant pe DN1! O masina a luat foc, iar doua persoane au fost ranite... Au platit pentru isprava copiilor lor! Cativa parinti, obligati sa curete un monument mazgalit din Arad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x