Antena Căutare

Streinu-Cercel a spus când se așteaptă ca pandemia de coronavirus să se încheie! „Cred că atunci va fi învins COVID-19”

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului „Matei Balş", a dezvăluit când crede că va fi disponibil un vaccin împotriva COVID-19 și când se va termina pandemia de coronavirus.

Streinu-Cercel a spus când se așteaptă ca pandemia de coronavirus să se încheie! „Cred că atunci va fi învins COVID-19”
Streinu-Cercel a spus când se așteaptă ca pandemia de coronavirus să se încheie! „Cred că atunci va fi învins COVID-19”

Adrian Streinu-Cercel a afirmat că omul va câştiga, „cu siguranţă", lupta cu coronavirusului, „dar cu pierderi foarte mari".

„Asta depinde strict de înţelepciunea noastră, iar această înţelepciune nu ne-o poate da nimeni dacă nu vrem să o vedem în noi", a susţinut el, într-un interviu acordat pentru Antena 3,

Întrebat când se termină pandemia, el a spus: „Cred că prin 2022".

Reacții dure după demiterea profesorului Streinu Cercel: "În locul domnului Tătaru, m-aș ocupa de urgențele României"

Articolul continuă după reclamă

Streinu-Cercel a mai spus că vaccinul împotriva coronavirului ar putea să apară în 2021, „spre toamnă".

Adrian Streinu-Cercel, prima reacție după ce a fost demis de la șefia comisiei anti-COVID: „Pandemia ne învață multe lucruri. Nu comentez decizia ministrului!”

El a anunţat că în România se va primi o moleculă care să fie folosită în tratarea pacienţilor cu COVID-19, după ce a fost utilizată şi în est, inclusiv în China.

Joi, profesorul Adrian Streinu Cercel a fost demis de Ministrul Sănătății. Nelu Tătaru a anunțat că Streinu Cercel nu mai face parte din comisia anti Covid-19.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor cauzate de noul coronavirus în România, precum și cel al cazurilor de infectare cu COVID-19, aici!

Guvernul a suplimentat fondurile la schema de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultu... Tinerii izolați din cauza pandemiei de coronavirus, în pericol! Avertisment de la un psiholog! Ce probleme pot dezvolta....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x