Antena Căutare

Suceava: O greva spontana la CFR Infrastructura a dat peste cap circulatia trenurilor

O greva spontana a angajatilor CFR din judetul Suceava a dat peste cap circulatia a cinci trenuri de calatori. Trenurile au avut intarzieri intre 30 si 360 de minute.

Salariatii au protestat cateva zeci de minute pana cand si-au primit drepturile salariale in contul de card.

Conducerea Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA preciza luni, intr-un comunicat de presa transmis agentiei Mediafax, ca a informat sindicatele feroviare, la sfarsitul saptamanii trecute, ca transferurile bancare pentru plata salariilor se vor face la inceputul acestei saptamani.

"Aceasta fiind situatia, administratia considera ca protestul spontan al salariatilor statiei CF Dornesti nu este justificat, cu atat mai mult cu cat astfel de manifestari produc efecte negative care se repercuteaza tot asupra feroviarilor", a precizat sursa citata.

Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat ca angajatii din CFR Infrastructura afiliati Sindicatului "Stefan cel Mare" au declansat un protest spontan, solicitand incheierea contractului colectiv de munca pentru 2012-2013, plata salariilor restante si plata drepturilor salariale castigate prin decizii judecatoresti.

El a spus ca, din cauza acestui protest, doua trenuri internationale - Moscova-Sofia si Sofia-Moscova - au fost oprite in statiile Vadu Siret si Milisauti. De asemenea, in Gara Dornesti este oprit trenul InterRegio Dornesti-Iasi.

VIDEO! Un jandarm din Gorj a facut show dupa ce a fost prins baut la volan... Alerta in judetul Brasov! Doua pusti de vanatoare si peste 40 de cartuse au fost furate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x