Antena Căutare

Suspectii retinuti in cazul atacului cu bomba de la Piatra Neamt, arestati preventiv

Suspectii retinuti in cazul atacului cu bomba dejucat, de la Piatra Neamt, vor sta o luna dupa gratii. Judecatorii i-au arestat preventiv, dupa ce acestia au recunoscut in fata anchetatorilor ca au vrut sa comita cel mai mare atentat terorist din istoria Romaniei. Suspectii n-au fost multumiti de verdict, asa ca vor veni in Bucuresti sa incerce sa-i convinga pe magistratii de la Curtea Suprema ca pot fi judecati in libertate.

Inconjurati de mascati, suspectii care voiau sa dezlantuie iadul in Piatra Neamt au ascultat verdictul judecatorilor cu capetele plecate. Desi sunt acuzati de fapte de terorism, cei cinci spera ca vor fi pusi in libertate si au facut deja recurs.

Cei trei suspecti care au fost prinsi in flagrant in timp ce montau bomba de un kilogram sub masina lui Bogdan Mararu vor sa fie liberi pentru ca, spun ei, au fost doar niste pioni.

In plus, procurorii au strans la dosar, pe langa flagrant, alte cateva sute de minute de interceptari audio-video cu pregatirea atacului. Daca planurile ar fi fost duse pana la capat, in Piatra Neamt se instaura iadul.

Detonarea masinii lui Mararu era doar inceputul. Atacatorii erau pregatiti sa incendieze alte doua spatii comerciale din oras. Totul pentru 50.000 de euro.

Chiar daca suspectii au ramas dupa gratii, oamenii din Piatra Neamt inca se tem sa iasa pe strada. De mai bine de zece ani, clanurile interlope isi disputa orasul. In 2010, Gheorghita Mararu, unul dintre cei mai temuti oameni din Piatra Neamt, si-a pierdut viata in acest raboi.

O aeronava TAROM a fost lovita de fulger in apropiere de Istanbul... Riscurile meseriei: Doi politisti din Gorj, batuti mar in timpul unei anchete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x