Antena Căutare

Înșelătorie de zile mari! Cum a rămas o femeie făra 8.000 lei, dintr-un foc. Ți se poate întâmpla și ție

După ce în urmă cu două zile, o pensionară a rămas fără 1.500 de euro, ieri o altă persoană a fost păcălită prin aceeaşi metodă, potrivit presei locale din Constanța. 

După ce în urmă cu două zile, o pensionară a rămas fără 1.500 de euro, ieri o altă persoană a fost păcălită prin aceeaşi metodă, potrivit presei locale din Constanța.

Poliţiştii au fost sesizaţi de către un octogenar cu privire la un apel pe care l-ar fi primit. Persoana de la capătul celălalt al firului l-a anunțat că fiul său ar fi suferit un grav accident de circulaţie, iar pentru rezolvarea situaţiei va trebui să plătească o sumă de bani.

La scurt timp, o femeie, cu vârsta de aproximativ 25-30 de ani, s-a prezentat la ușa bărbatului pentru a ridica suma de bani despre care vorbiseră la telefon. Soția bătrânului i-ar fi înmânat acesteia 8.000 de lei.

În momentul de față, polițiștii investighează cazul și încearcă să-i găsească pe autorii faptei și să recupereze prejudiciul.

Fosta soţie a lui Dan Condrea, dezvăluiri uimitoare: „Cu siguranţă fostul soț a fost ofiţer SIE, deci în permanenţă a fo... Fosta soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri! "Fiica mea a fost agresată de tatăl ei. De ani buni, n-am mai stat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x