Antena Căutare

Gigi Becali, gest uriaș în plină epidemie! Oamenii vor putea face teste COVID-19 în clinica privată a afaceristului: „Putem merge și în țară. Rezultatele ies în două ore”

Gigi Becali, un nou gest uriaș în plină pandemie de coronavirus. Afaceristul din Pipera a anunțat că, la clinica sa, se vor face teste pentru depistarea COVID-19.

„Mi s-au solicitat niște aparate și am întrebat la mine la clinică, iar acolo mi-au spus că avem acolo un laborator genetic care e cel mai performant din România și face aceleași teste pe care le face Victor Babeș.

Noi putem face teste, dar ne trebuie acreditare. Nu putem face în interiorul clinicii, doar într-un cort afară. Am și eu pile, relații în guvernul ăsta. Am vorbit cu Rareș Bogdan să ne dea repede aprobarea mâine, să putem face teste.

Dacă ai coronavirus, faci pneumonie? Gargara cu apă sărătă ține departe COVID-19? Miturile ce ne-au „infectat”, demontate de specialiști

Am vorbit cu fata domnului Cercel și mi-a spus că prin situația asta am putea să degrevăm pe ”Victor Babeș” de greutatea pe care o are. Ceea ce se face acolo pot face eu la clinică.

Am înțeles că putem face și ambulatoriu, să putem facem peste tot în țară. Eu testele le fac în 2-3 ore la laboratorul meu, pentru că am aparatură. Testele se pot lua foarte repede. Am comandat deja 2.000 de teste. Dacă mâine ne dă aprobarea, chiar atunci începem”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

„Avem nevoie de 10 săptămâni de stat în casă” - Medicul Adrian Streinu Cercel crede că urmează un nou val de coronavirus, în toamnă

Sursa: Antena 3

S-au întors din Germania și au început să se plimbe, în voie, prin țară! Ar fi putut infecta zeci de oameni! Bărbații s-... Primele imagini de la locul tragediei. Un avion s-a prăbușit în zona localității Șiria. Câte persoane erau la bord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x