Căutare Live

Timişoara: Dispozitive de dezinfecţie în mijloacele de transport în comun şi în şcoli. Primăria va monta 10 containere şi va cumpăra alte 10 pentru carantină

Primăria Timişoara va monta în tramvaie, autobuze şi troleibuze, dar şi în şcoli, dispozitive pentru dezinfecţie, pentru a preveni infectarea cu coronavirus. Municipalitatea va pune la dispoziţie 10 containere pentru carantină şi va achiziţiona alte zece. Toate vor fi montate în locuri secrete din oraş.

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Primăria va lua mai multe măsuri pentru prevenirea coronavirusului.

”Vom avea 10 containere pentru carantină. Opt le avem, două există pe stoc şi le vom achiziţiona rapid şi probabil că vom mai comanda 8-10 în funcţie de capacitatea de livrare. Ele vor avea grup sanitar în fiecare cameră. Într-un container va sta o persoană. Containerele sunt în mai multe locuri, nu spunem unde vor fi amplasate. Dacă vor fi văzute şi se va presupune că servesc la carantină... totuşi, să nu creăm panică. Vom instala şi în mijloacele de transport public dispozitive de dezinfecţie şi vom plasa şi în şcoli astfel de dispozitive. Dispozitivele de dezinfecţie vor rămâne în autobuze, tramvaie şi troleibuze în permanenţă. Dacă vom considera că nu sunt utile, nu le vom mai ţine, vedem”, a spus primarul Nicolae Robu.

La Timişoara a fost confirmat, vineri, primul caz de coronavirus, la o femeie de 38 de ani care recent s-a întors dintr-o călătorie din Italia. Alte 200 de persoane venite din zonele afectate din Italia, sunt izolate la domiciliu, în Timiş.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Wizz Air: Cursa de la Sibiu la Frankfurt, întoarsă din drum, după ce o pasăre a intrat la motor. "Eveniment birdstr...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri