Antena Căutare

Tragedie în Timișoara! Un băiețel de doi ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc. Ce au găsit polițiștii la fața locului i-a șocat!

Un băieţel în vârstă de doi ani a căzut duminică de la etajul 9 al unui bloc din Timişoara.Micutul a cazut de la etajul 9 al unui bloc pe o masina, în parcarea imobilului. 

Un băieţel în vârstă de doi ani a căzut duminică de la etajul 9 al unui bloc din Timişoara.Micutul a cazut de la etajul 9 al unui bloc pe o masina, în parcarea imobilului.

Medicii au pornit in cea mai mare graba spre locul accidentului. Micutul a supravietuit miraculos caderii si a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat de urgenta la Spitalul de Copii Louis Turcanu, in stare grava.

In momentul in care s-a prabusit de la etaj, copilasul era acasa doar cu tatal. Intr-un moment de neatentie, s-a urcat pe marginea ferestrei de la dormitor.

„Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca un baietel de 2 ani a cazut de la etajul 9 al unui imobil situat pe raza municipiului Timisoara. Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile producerii incidentului. In cauza vor fi dispuse masuri legale„, a declarat, pentru publicația locală opiniatimisoarei.ro, Ancuta Murariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ despre starea Majestății Sale! Regele Mihai se simte mai bine... Rusia propune UNIREA României cu Republica Moldova: S-ar putea întâmpla, cu o singură condiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x