Antena Căutare

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule. Bărbatul se afla în maşină împreună cu soţia şi cei trei copii în clipa în care femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un parapet. Tatăl a încercat apoi să îi scoată copii din maşină, dar afost lovit de un TIR.

Românul s-a întors apoi la maşină pentru a-i scoate afară şi pe ceilalţi doi copii. Însă nu a mai apucat să facă asta pentru că a fost lovit de un TIR. Şoferul nu l-ar fi văzut din cauza ceţii dense. Totul s-a întâmplat sub privirile şocate ale fetei de şapte ani care a fugit să îşi trezească mama. Femeia leşinase în urma impactului.

Trupul bărbatului a mai fost călcat apoi de alte trei maşini. Ultimul vehicul era să o calce chiar şi pe soţia lui care sunase după ajutor. Potrivit rudelor, victima ar urma acum să fie supusă unei autopsii. Între timp autorităţile au deschis o anchetă şi îl caută pe şoferul de pe TIR.

VIDEO/ Aproximativ 200 de copii au fost evacuați dintr-o școală din Tulcea, din cauza unui incendiu... Accident cumplit la Pielești, în Dolj! O familie și-a pierdut viața în urma impactului cu un TIR | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x