Antena Căutare

Transalpina, pericol pentru soferi! Drumul nu are parapeti si nici indicatoare

Cel mai mai inalt drum national din tara este si cel mai periculos. Pe marginea Transalpinei, nu sunt parapeti de protectie si nici indicatoare. Iar sutele de soferi care trec zilnic pe drumul din munti ar putea deveni oricand victime ale soselei.

Transalpina are o lungime de 140 de kilometri si ajunge, in unele locuri, la 2.000 de metri altitudine. Oficial, este inchisa. Practic, sute de soferi se aventureaza zilnic pe acest drum. Acesta nu prezinta siguranta circulatiei rutiere, deoarece lipsesc parapetii de siguranta, lipsesc indicatoarele si nu exista semnalizare.

Turistii intra pe Transalpina pe propria piele, dar e un risc prea mic, spun ei, pentru un peisaj atat de frumos. De altfel, frumusetea peisajelor Transalpinei a ajuns celebra si peste hotare. Totusi, daca nu sunt atenti, soferii pot iesi foarte usor in decor.

Soferii sunt prudenti, dar in anumite momente, am vazut ca s-au intamplat si astfel de evenimente.

Lucrarile la DN 67C, numele oficial al Transalpinei, sunt inca in derulare, desi au inceput in urma cu aproape patru ani. Ar fi trebuit sa se termine in luna aprilie, insa constructorul care se ocupa de reabilitare nu a reusit sa se incadreze in termen. Cel mai probabil, Transalpina va fi inaugurata anul viitor. Pana atunci, cat o permite vremea, turistii vor continua probabil sa ignore pericolul drumului.

Romania risca procedura de infringement in Sanatate din cauza legii transplantului... CAMERA ASCUNSA: Spaga pentru sanatate la Spitalul Judetean Valcea. "Plicul cu bani", noul tratament alternativ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x