Antena Căutare

"Turist in Romania" promoveaza turismul balnear

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin programul national “Turist in Romania”, promoveaza turismul balnear tot mai intens in ultimul timp, profitand de targurile de turism din aceasta perioada. Preturile pentru sejururile la hoteluri de 2 si 3 stele variaza intre 270 si 750 de lei/persoana.

Campania cea mai recent introdusa in programul national „Turist in Romania" este „Hai la bai!", ce presupune o perioada de refacere si tratamente in statiuni balneare in sezonul de vara 2010. Ea se alatura altor doua campanii cu caracter social, „O saptamana de refacere in statiunile balneare" si „Decada balneara".

Programul „Hai la bai!" cuprinde pachete de servicii de cazare si tratament disponibile la hoteluri de 2 si 3 stele. Sezonul de vara fiind si sezonul vacantelor scolare, programul incurajeaza si familiiile cu copii sa petreaca vacantele in statiunile balneare romanesti.

Programul „Turist in Romania" a fost intens promovat si in cadrul Targului International de Tursim Holiday Market, care a avut loc intre 18 si 21 martie la Palatul Parlamentului. Reprezentati ai Organizatiei Patronale a Turismului Balnear au atras atentia inca de pe 19 martie ca promovarea tuturor acestor programe va continua in cadrul Targului de Turism al Romaniei.

La cererea membrilor si beneficiarilor, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania a decis anul acesta prelungirea campaniei de oferte speciale „O saptamana de refacere in statiunile balneare" si „Decada balneara" pana pe 30 iunie.

Printre statiunile care si-au confirmat participarea la campanie se numara: Amara, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Baile Herculane, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Govora, Pucioasa, Sangiorz Bai, Slanic Moldova, Slanic Prahova sau Vatra Dornei.

Sursa: romanian-spas.ro
Sursa foto: vilajulia.ro

Mile Carpenisan a incetat din viata... Parintii cer sindicatelor din educatie si Guvernului sa nu se mai foloseasca de elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x