ULTIMA ORĂ! Cristian Boureanu a fost eliberat din arest. Fostul deputat a părăsit Penitenciarul Rahova

 

Cristian Boureanu a părăsit Penitenciarul Rahova. Tribunalul București a decis vineri ca fostul deputat Cristian Boureanu să fie eliberat din arest preventiv, urmând ca acesta să fie plasat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a lovit un polițist rutier.

Fostul deputat Cristian Boureanu a declarat, la ieşirea din arest după două luni de detenţie, că a fost o experienţă grea, precizând însă a avut condiţii "foarte civilizate". Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, vineri, plasarea sa sub control judiciar.

 "A fost greu, mulţumesc Laurei şi familiei că au fost alături de mine. Mulţumesc domnului avocat. A fost o experienţă grea. Cel mai greu e să fii departe de familie, să nu fii liber. Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut putere să trecem peste asta", a declarat Cristian Boureanu.

Întrebat cum au fost condiţiile de detenţie, el a răspuns: "Foarte civilizate. Putem mulţumi şi guvernului norvegian pentru donaţiile făcute la arest".

Prin decizia de vineri, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia făcută de procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 1 la decizia Judecătoriei Sectorului 1, de cercetare sub control judiciar a fostului parlamentar.

"Respinge contestaţia Parchetului Judecătoriei Sectorului 1. Inculpatul rămâne în control judiciar admis la fond pe o cerere de înlocuire de arest preventivă", este decizia Tribunalului Bucureşti.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe