Antena Căutare

ALERTĂ la Tribunalul București! Un bărbat a căzut în gol de la etajul patru

Momente de panică pentru zeci de oameni! Un bărbat a căzut joi în gol, de la etaj, la Tribunalul Bucureşti. Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00. 

Momente de panică pentru zeci de oameni! Un bărbat a căzut joi în gol, de la etaj, la Tribunalul Bucureşti. Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00.

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul are în jur de 50 de ani. El a căzut de la etaj în interiorul clădirii Tribunalului Bucureşti.

Poliţia a început verificările Tribunalul București pentru a stabili ce s-a întâmplat exact, iar la faţa locului au fost trimise echipaje SMURD, în urma unui apel la 112, potrivit news.ro.

Deocamdată nu se cunoaşte identitatea bărbatului, dar nici motivul pentru care se afla la Tribunalul București. Anchetatorii urmează să stabilească dacă acesta s-a aruncat în mod intenționat sau dacă a fost un accident.

La faţa locului au acţionat o ambulanţă de terapie intensivă mobilă cu echipaj medical şi o ambulanţă SMURD cu echipaj paramedical.

ALERTĂ la Tribunalul București! Un bărbat a căzut în gol de la etajul patru

Ce le așteptă pe Elena Udrea și Alina Bica în Buen Pastor. Mărturii din iadul pușcăriașelor... Ziua Educației 2018. Câți profesori, învățători și educatori sunt în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x