Antena Căutare

Un bărbat din Alba și-a cumpărat patru mașini, în leasing, fără să dea un leu. Cum a fost posibil: "Societatea pe care a reprezentat-o nu avea angajați"

Un bărbat din în Alba a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a cumpărat în leasing patru mașini de lux și nu a mai plătit ratele.

Un bărbat din în Alba a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a cumpărat în leasing patru mașini de lux și nu a mai plătit ratele.

Cu ajutorul unor înscrisuri falsificate și prin depunerea ca garanție a mai multor bilete la ordin, fără acoperire financiară, a reusit sa tepuiasca firma de la care le-a procurat.

Instanța a decis să îl condamne pe inculpat la 5 ani și 3 luni de închisoare în regim de detenție și a dispus plata către două societăți înșelate a sumelor de circa 210.000 de lei și aproximativ 38.000 de euro.

”Sturz Ovidiu Aurel a indus în eroare reprezentanții societății cu prilejul încheierii și executării contractelor de leasing prin care susnumitul a intrat în posesia autovehiculului, deși societatea pe care a reprezentat-o nu avea angajați, nu avea disponibil în cont, nu desfășura activitate producătoare de venituri, nu existau resurse necesare alimentării conturilor bancare și respectiv achitării ratelor aferente contractelor de leasing”, se afirmă în motivarea deciziei de la Judecătorie, potrizit ziarulunirea.ro.

Anunțul meteorologilor! Cod galben de vânt şi ploi, în Bucureşti, începând de luni... România s-a cutremurat! Un seism a avut loc în aceasta seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x