Antena Căutare

Un bucătar acuză un important complex turistic din Costineşti că oferă mâncare stricată clienților!

Omul, fost angajat în restaurant, spune că era obligat să folosească alimente vechi şi că mâncarea alterată ar fi fost revândută clienţilor, într-o altă prezentare.

Omul, fost angajat în restaurant, spune că era obligat să folosească alimente vechi şi că mâncarea alterată ar fi fost revândută clienţilor, într-o altă prezentare. În faţa acuzaţiilor, reprezentanţii complexului susţin că fostul angajat încearcă să se răzbune pentru că nu ar fi primit salariul pe care l-a cerut.

După douăzeci şi cinci de ani de muncă în bucătăriile restaurantelor, experienţa trăită pe litoralul românesc l-a determinat pe un bucătar să rupă tăcerea. Omul acuză conducerea unui important complex turistic din Costineşti că pune în pericol sănătatea turiştilor.

Controalele pe litoral vor continua toată vara. Comisarii de la protecţia consumatorului au verificat, numai în ultima săptămână, 250 de unităţi alimentaţie publică. 25 dintre acestea au fost găsite cu nereguli şi au fost amendate cu 200 de mii de lei.

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019: Top licee în București, după medii admitere specializări... Opt persoane au fost reţinute în județe din vestul ţării. O grupare specializată în contrabandă cu ţigări a fost destruc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x