Antena Căutare

Moarte cumplită pentru un copil de nouă ani din Sibiu, după ce părinții l-au trimis să aducă lemne! Sora lui l-a găsit fără suflare!

Un copil în vârstă de nouă ani, are provine dintr-o familie nevoiaşă dintr-o comună din judeţul Sibiu, a murit după ce a căzut într-o fosă septică din curtea căminului cultural. Venise acolo trimis de părinţi după lemne.

Moarte cumplită pentru un copil de nouă ani din Sibiu, după ce părinții l-au trimis să aducă lemne! Sora lui l-a găsit fără suflare!
Captură video.

Când familia a văzut că nu se mai întoarce, a început să-l caute, sora lui a făcut descoperirea şocantă, însă era prea târziu pentru copil. Este anchetă acum pentru a se stabili de ce bazinul colector nu era securizat corespunzător.

Este locul în care, ieri, la prânz, băiatul de nouă ani şi-a găsit sfârşitul. Antonio provenea dintr-o familie sărmană, iar de un an locuia în chirie alături de părinţii şi fraţii săi într-o casă ce aparţine bisericii, amplasată lângă căminul cultural din satul Buzd. Înainte de masă, părinţii l-au trimis să ia câteva lemne.

„A mers afară şi nici nu a durat 20 de minute, dar nici chiar atât, şi tot a strigat Antonio, Antonio prin curte, niciun copil. A mers jos a întrebat copiii dacă l-au văzut pe Antonio, au zis că nu. S-a dus pe aici pe după cămin sora lui, tot a strigat Antonia, Antonia, când s-a uitat acolo, copilul era acolo”, a spus mătușa copilului.

Căzut în fosa septică adâncă de aproape doi metri, Antonio nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Vecinii l-au scos de acolo în stop cardiorespirator şi cu hipotermie şi l-au predat medicilor. Băiatul s-a stins la spital.

Se fac cercetări acum pentru a stabili de ce fosa era descoperită.

„Eu am predat căminul, a fost un eveniment, un botez în cămin, când l-am predat a fost totul în regulă. Fosa era în regulă, cu capac metalic, închisă cu lacăt. Nu ar fi putut deschide copilul. Căminul şi acum încă nu mi l-a predat cine a avut evenimentul”, a spus Teofil Hudea, administratorul căminului cultural.

„Cercetările în acest dosar sunt continuate de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Mediaş şi sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a spus Luciana Lazăr, de la IPJ Sibiu.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Elevii nu vor mai fi obligați să memoreze comentarii. Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul Educației... FOTO/ Cu roaba și lopata! Nea Ion, bătrânelul care a reparat singur un drum județean. „Este de ultimă generație”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x