Antena Căutare

Un copil din Galati s-a nascut fara intestine

Un bebelus de opt luni, din Galati, sfideaza moartea inca de la nastere. Copilul s-a nascut aproape fara niciun intestin. Desi medicii i-au dat doar cateva zile de viata el s-a incapatanat sa traiasca.

Acum micutul trebuie sa faca un transplant de intestine. Operatia extrem de costisitoare nu poate fi realizata la noi in tara sau in Europa. Numai medicii din Statele Unite pot sa-l salveze, dar interventia costa cateva sute de mii de dolari. O suma exorbitanta pentru parintii baiatului.


Din fericire specialistii de la Harvard si doctorii din Boston sunt pregatiti sa-i intinda o mana de ajutor lui Andrei. Inainte de a-l putea transfera peste ocean insa medicii de la Iasi trebuie sa completeze cateva acte.

Baiatul cantareste doar 3,8 kg in loc de 6-7kg, cat ar fi normal pentru varsta lui, iar intestinele sale masoara doar 10 centimetri, in loc de trei metri.

VIDEO! Solutii pentru targuielile de Paste: cardurile de cumparaturi... Explozie intr-o casa din judetul Prahova. O femeie a fost ucisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x