Antena Căutare

Un fenomen neobișnuit din Buzău i-a făcut pe localnici să vină să vadă „minunea” cu ochii lor. Ce au descoperit oamenii din zonă

Localnicii din Buzău au devenit martorii unui fenomen straniu și mulți au venit să vadă „minunea” chiar cu ochii lor.

imagine cu balti de petrol Galerie
Oamenii care locuiesc în zonă au povestit detalii despre acest fenomen neobișnuit apărut în Buzău | profimedia

Pe un deal din Buzău, la câțiva kilometri de Vulcanii Noroioşi şi la marginea satului Beciu, localnicii au descoperit un fenomen cât se poate de neobișnuit. Mulți au venit să vadă „minunea” cu ochii lor: pământul s-a transformat într-o mlaștină cu petrol.

Un fenomen neobișnuit din Buzău i-a făcut pe localnici să vină să vadă „minunea” cu ochii lor. Din pământ a început să iasă petrol

Oricât de neobișnuit ar suna, se pare că acest lucru se întâmplă cu adevărat la marginea satului Beciu de lângă Vulcanii Noroioși, în Buzău. Inițial, oamenii au crezut că e vorba doar despre niște simple bălți, dar când s-au uitat mai atent au realizat că acestea prezintă urme de țiței.

Citește și: Legende și povești despre Vulcanii Noroioși din Buzău

Potrivit Observator, primele pete negre au fost sesizate în urmă cu doi ani și de atunci fenomenul neobișnuit s-a extins pe zeci de metri.

Mirosul puternic și aspectul i-a făcut pe oameni să își dea seama că este vorba despre petrol și, cu timpul, aceștia au început să vină și să ia țiței pentru a face focul acasă.

Tudor locuieşte aproape de zonă şi în 2022 a anunţat autorităţile despre faptul că acolo se formează bălţi din care iese o substanţă neagră. Ceea ce a urmat a fost, însă, complet neașteptat.

Descoperă aici mai multe detalii despre acest subiect, dar și ce spune specialiștii de la Garda de Meniu.

Ce viață ar duce patronul de la Ferma Dacilor în arestul poliției. Ce le face Cornel Dinicu celor mai săraci din încarce... Românii care stau la bloc trebuie să știe de această regulă la întreținere. De ce este atât de importantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x