Antena Căutare

Un hot din Cluj a pus gand rau camerelor de supraveghere din fata unui bar

Un hot din Cluj a pus gand rau camerelor de supraveghere din fata unui bar. Le-a smuls din perete si a plecat cu ele. Nu o data, ci de doua ori, in decurs de cateva saptamani. La ultima lovitura a fost surprins pe imagini, de o alta camera. Pe care, de suparare, a. furat-o imediat

Prima camera, primul exercitiu de acrobatie. Ca sa ajunga la ea, hotul se catara pe un gard. O deconecteaza rapid si o smulge din perete. Sare de pe gard, cu prada in mana, si o ia la fuga.

Dupa numai cateva minute se intoarce si pentru cea de-a doua camera. Trece fix prin fata ei. Are capul acoperit, semn ca stie ca este filmat.

Se suie pe poarta de intrare in bar si, dupa aceea pe perete. Si apoi smulge camera.

Astfel, in cateva minute, barul a ramas fara sistemul de supraveghere. Si nu e la prima tentativa. Prima data s-a intamplat la inceputul lunii octombrie, a fost furata o singura camera. Atunci, hotul a lovit fara sa fie vazut.

Initial, camerele de supraveghere erau montate la coltul cladirii. Apoi patroana le-a mutat un metru mai in interior. Acum camera de supraveghere este la 3 metri de trotuar si, spera ea, nu va mai putea ajunge nimeni sa o fure

Patroana barului a depus deja o plangere la politie. Pentru a-i ajuta pe anchetatori, femeia este dispusa sa dea o 100 de euro oricui o ajuta sa-l prinda pe hot.

Campanie Observator: Copii vanduti cu 80.000 de euro in Bacau... Hotii de brazi si-au inceput activitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x