Antena Căutare

Un incendiu puternic a lasat pe drumuri doua familii dintr-o localitate bistriteana

A fost noapte de foc, pentru doua familii dintr-o localitate bistriteana. Casa pe care o imparteau a ars aproape complet, intr-un incendiu puternic. Doua femei au suferit un soc, cand au vazut ca din locuinta lor a mai ramas doar scrumul. Flacari amenintatoare s-au ridicat si la marginea Clujului. O patiserie a luat foc, cu angajatele in interior.

Angajatele patiseriei care a luat foc inainte de rasaritul soarelui au scapat din infern, la limita. Au privit ingrozite actiunea pompierilor. Cu fiecare ora care trecea, locul lor de munca ardea bucata cu bucata.

Teroarea focului a lovit si intr-o comuna bistriteana. Acoperisul unei case s-a aprins rapid, fara ca oamenii sa mai poata face ceva.

Vantul le-a pus mari probleme pompierilor. Cu apa s-au descurcat cum au putut. Au venit inarmati cu o pompa si s-au alimentat direct din fantana. In ciuda eforturilor salvatorilor, casa a ars pana dupa rasaritul soarelui. Vecinii si-au facut curaj si au dat si ei o mana de ajutor. O mana de zapada, aruncata peste vapaie.

Doua femei care si-au vazut casa distrusa au avut atacuri de panica.

Pompierii trebuie sa stabileasca acum de la ce a pornit incendiul. Prima ipoteza, o defectiune la centrala pe lemne.

O explozie la o garsoniera a creat panica printre locuitorii unui bloc din Tulcea... Taximetristii din Botosani ar putea fi obligati sa scrie pe masini: "Cursa fara bon fiscal este o cursa gratuita&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x