Antena Căutare

Un italian vrea să fie primar în România

Un italian stabilit de mai bine de 10 ani în localitatea Porumbacu din județul Sibiu vrea să candideze la funcția de primar al localității.

Când o ţară străină devine casa ta, e absolut normal să devii implicat în viaţa comunităţii din care faci parte! Cel puţin aşa consideră un italian, care de mai bine de un deceniu numeşte "acasă" o localitate din judeţul Sibiu. Şi cum sunt multe probleme în comună, italianul a decis că trebuie să facă ceva pentru bunăstarea localnicilor. Aşa că are de gând să implementeze în Porumbacu de Jos modul italian de a rezolva lucrurile.

Va ajunge italianul primar?

Oamenii îi iubesc și au încredere în el și speră că va veni și schimbarea în bine dacă italianul va ajung primarul localității lor.

Mielul de Paște, mai scump decât anul trecut

Bărbatul este pus pe fapte mari și este de părere că sunt multe lucruri de schimbat în administrația locală. Una dintre prioritățile lui este starea drumurilor, despre care se declară nemulțumit și de care vrea să se ocupe, dacă va fi ales primar. Și colectarea deșeurilor este pe lista priorităților italianului.

Oamenii îi iubesc și au încredere în el și speră că va veni și schimbarea în bine dacă italianul va ajung primarul localității lor.

Urmăriți mai multe în video-ul de mai sus prezentat în cadrul Observator.

Mielul de Paște, mai scump decât anul trecut... El 90 de ani, ea 66. Se iubesc și împărtășesc aceeași pasiune, mersul pe motocicletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x