Antena Căutare

Un militar de la Brigada 6 Operatii Speciale "Mihai Viteazu" s-a sinucis

Un militar de la Brigada 6 Operatii Speciale "Mihai Viteazu" din Targu-Mures s-a sinucis in apartamentul in care locuia. Militarul in varsta de 30 de ani a lasat si un bilet de adio. Se pare ca problemele sentimentale au fost cele care l-au facut sa recurga la gestul extrem.

Caporalul Eugen Vargau a trecut pe langa moarte in 2009 cand lupta pe frontul din Afganistan. Atunci a fost ranit in timp ce executa impreuna cu cativa colegi o misiune de patrulare. A reusit sa supravietuiasca razboiului, dar nu si problemelor sentimentale.

Caporalul nu mai venise la munca de vineri. Ingrijorati, colegii s-au dus dupa el acasa. La usa nu le-a raspuns insa nimeni, asa ca au sunat la 112.

Tanarul locuia singur intr-o garsoniera. Era divortat din 2002 si nu avea copii.

Un bilet de adio in care se pare ca ar fi scris ca principalul motiv pentru care a recurs la acest gest sunt certurile tot mai dese cu actuala iubita.


Utilajele de deszapezire vor aplica materiale antiderapante pe arterele principale si in zona scolilor... Grupul Consiliul National al Societatii Civile a trimis la Cotroceni o lista de revendicari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x