Antena Căutare

Un nou val de ninsori peste Capitală? Cum va fi vremea în weekend în toate regiunile țării

Meteorologii anunță că vremea se încălzeşte şi rămâne peste valorile normale pentru această perioadă a anului, însă nu vor lipsi nici precipitațiile, sub formă de ploaie, lapoviță și, pe alocuri, ninsoare.

Meteorologii anunță că vremea se încălzeşte şi rămâne peste valorile normale pentru această perioadă a anului, însă nu vor lipsi nici precipitațiile, sub formă de ploaie, lapoviță și, pe alocuri, ninsoare.

Vineri, în cea mai mare parte a ţării, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul mediilor multianuale, exceptând regiunile sudice şi sud-vestice, unde se vor înregistra temperaturi diurne uşor mai ridicate decât cele normale pentru această dată din an.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în prima parte a zilei în vest, centru şi sud-est, iar seara cu precădere în jumătatea de nord a ţării, unde doar trecător şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mai ales ninsori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1...2 grade în nordul Moldovei şi 9 grade în Lunca Dunării. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, vremea se va încălzi, astfel că valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această dată. 8 grade maxima la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în prima parte a zilei dar fără ploaie.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, cerul va fi temporar noros și doar cu totul izolat, cu precădere în zona Carpaților Orientali va ninge slab. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. -2...0 grade dimineaţa şi 8-9 grade la amiaza. Nopate este posibil să apară precipitațiile, care se pot transforma în lapoviță și chiar ninsoare.

Duminică, vremea se menține caldă pentru această perioadă, iar precipitațiile, neînsemnate cantitativ, se vor restrânge în zona de vest și nord-vest a țării.

BOR a decis! Adio, camere de luat vederi și aparate foto! Filmările în biserici vor fi interizse... Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x