Antena Căutare

Un ofiter sub acoperire a fost batut de trei politisti din Onesti

Un ofiter sub acoperire a fost snopit in bataie de trei politisti din Onesti, in timp ce pregatea un flagrant. Pana la urma, a lovit in doua parti. O angajata de la medicina legala, careia i-a organizat flagrantul, si cei trei politisti. Cu totii sunt cercetati.

Misiunea ofiterului DGA nu parea sa dea gres. Agentul si-a inscenat un accident rutier si urma sa dea mita secretarei de la cabinetul de medicina legala Onesti. Era chipurile baut, iar angajata urma sa-i modifice analizele de sange, pentru bani.

I-a pretins suma de 6500 de lei, lasand sa se creada ca are influenta asupra unor cadre medicale.

Doar ca inainte, ofiterul sub acoperire a mers la politia din Onesti sa semneze procesul-verbal. Totul trebuia sa fie ca la carte, astfel ca nimeni sa nu banuiasca nimic. In sectia de politie a fost intampinat de trei agenti care l-au luat la bataie.
Cand a iesit din sectie, ofiterul DGA abia se mai tinea pe picioare, spun procurorii. N-a abandonat insa misiunea. A doua zi a reusit sa-i organizeze un flagrant angajatei IML, iar femeia a fost retinuta.

Sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de influenta, instigare neurmata de executare la dare de mita si favorizarea infractorului.

Chiar daca pana acum nu a fost depusa nicio plangere, procurorii s-au autosesizat, iar politistii care l-au lovit pe agentul sub acoperire sunt cercetati. Risca sa-si piarda nu doar uniforma, ci si libertatea.


Inchisoarea din Doftana, considerata monument istoric, a ramas fara acoperis... Enel intrerupe curentul electric in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu: Vezi zonele vizate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x