Antena Căutare

Vacile care terorizează un oraș din România! Polițiștii au intervenit de peste 800 de ori | VIDEO

Un oraş din România este terorizat de o cireada de vaci. Zeci de animale au pus stăpânire pe străzi, iar autorităţile încearcă de şapte ani să rezolve problema!

Un oraş din România este terorizat de o cireada de vaci. Zeci de animale au pus stăpânire pe străzi, iar autorităţile încearcă de şapte ani să rezolve problema!

Chiar ieri, un bărbat a fost fugărit de un taur într-un parc din oraş. Vacile aparţin unui bărbat din Vatra Dornei care refuză să le îngrădească, deşi, din 2012 şi până în prezent a primit aproape 170 de amenzi în valoare totală de 125.000 de lei.

Poliţia Locală a intervenit de peste 800 de ori pentru a alunga cireada de pe străzi. Autorităţile locale se plâng că, deşi pot confisca vacile prinse pe spaţiul public, legea nu permite vinderea lor.

Astfel, primăria ajunge să achite şi câte 1.000 de euro pe lună din bani publici pentru a le îngriji.

De aceea, oamenii cer o ordonanţă de urgenţă care să permită valorificarea vacilor confiscate. Proprietarul animalelor nu a plătit până acum niciun leu din amenzile primite.

Aerul de la metroul din Bucureşti ne îmbolnăveşte încet şi sigur. Sistemele de ventilaţie sunt vechi de 40 de ani... Accident cumplit cu trei morți și patru răniți, în Vrancea! Un camion a pătruns pe contrasens | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x