Antena Căutare

Un polițist a fost găsit, împușcat, într-o pădure din Argeș! Împrejurările în care s-a produs incidentul, un mister

Un polițist bucureștean a fost împușcat, în noaptea de luni spre marți, într-o pădure din județul Argeș. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital și operat. O anchetă urmează să stabilească dacă a fost organizată o vânătoare sau nu, deoarece împrejurările în care a fost împuşcat poliţistul nu sunt deocamdată cunoscute.

Un polițist bucureștean a fost împușcat, în noaptea de luni spre marți, într-o pădure din județul Argeș. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital și operat. O anchetă urmează să stabilească dacă a fost organizată o vânătoare sau nu, deoarece împrejurările în care a fost împuşcat poliţistul nu sunt deocamdată cunoscute.

Marian Hiru, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, a declarat, prntru Mediafax, că polițistul împușcat a fost dus la spital de persoanele cu care se afla în momentul producerii incidentului.

„A fost imediat băgat în sală, cu alice în abdomen, iar după ora 2 noaptea a fost transportat la Spitalul Floreasca cu un elicopter SMURD”, a declarat Hiru.

Poliţistul împușcat are 28 de ani, este angajat în București și se afla în concediu, în comuna natală, Muşăteşti.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a fost împuşcat. Surse judiciare spun că se fac verificări pentru a se stabili dacă a fost organizată o vânătoare sau nu.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi.

„În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (...) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Copii dispăruți în România, fără urmă. Cazuri din 2006 încă nerezolvate... Traficul de persoane în România, între corupție și complicitate nepedepsită: ”Guvernul nu îndeplinește standarde minime”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x